7 år siden

Alt for lang tid siden.

Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Ét år og et par måneder siden jeg har været herinde og skrive.. Alt for lang tid siden, jeg har tænkt mig at begynde at bruge min dagbog herinde meget mere igen.. Der er sket rigtig mange ting på det år jeg ikke har været herinde.. Jeg er blevet mor for 2. Gang til verdens nemmeste pige, jeg er stadig gift - vi går i parterapi nu.. Jeg har stadig en affære med min gamle flamme, ja jeg er godt klar over at det er rigtig dumt, specielt når vi betaler rigtig mange penge på parterapi.. Total dobbeltmoralsk..

Jeg lever et dobbeltliv, jeg lever det liv hvor jeg er gift med min mand og så lever jeg det liv hvor jeg besøger ham, laver mad med ham, boller med ham og tager hjem igen og lever mit normale liv... Der har selvfølgelig også været de få gange jeg har sovet ved ham efter en bytur, og hold dog op hvor er det mærkeligt at sidde i en taxa hjem til ham, mens vi holder i hånd og ser liderligt efter hinanden, fordi vi udemærket godt er klar over hvad der sker når vi kommer hjem..

Jeg ved ikke om jeg er nervøs over at min mand finder ud af det, eller om nogen ser os inde i byen - jeg er tilfreds lige nu. Jeg er ikke lykkelig, men jeg fungere, det fungere - også selvom det ikke er en holdbar løsning i længden.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Alt for lang tid siden. er publiceret 28/02-2017 20:12 af SoffiG.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.