1 år, 7 måneder siden

Skavangers holdeplads

At blive håndplukket
Olivia Birch...
5 år siden
Happy Fucking Birthday To...
Kianna Kitte...
2 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
4 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
3 år siden
Fyldepennen og publicerin...
Kianna Kitte...
3 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
3 år siden
Et visit til Danmark's St...
Kianna Kitte...
2 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
1 år, 6 måneder siden
Jeg har igennem 2-3 år haft et problem med mit højere underben. Som f.eks kan bilka rundt være forbundet med store smerter. Der er målt blodtryg i mine ben, og der er der ikke noget at komme efter. Har fået hoften og knæet røntgenfotograferet og der var kun tegn på lettere slidgigt. Har en tid ved lægn sidst i næste mdr. Tænker at jeg måske skal have en henvisning til fys.
Samtidig trækker jeg vejeret meget tungt, selv ved hvile. Flere af mine kunder har kommenteret det, hvor jeg plejer at sige at, jeg lige har haft en lungebetændelse. Var en tur inde ved lungemedicinsk sidste år. De målte mine lunger nedsat med 4 % og det skulle ikke have nogen betydning. Fik der, som alle andre stedder påduttet at holde op med at ryge, samt tabe mig. Grundet min sygdom har medicinen, passivitet når jeg er inde i mine off perioder, samt forkert kost givet sul på soen.

Vores lille Hubert har fået konstateret kræft. Han får pt. Binyrebarkhormon, men det er på lånt tid. Det er dælme hårdt. Som ved Bella er hullet gravet. Dyrlægen kom herhjem og lagde hende til at sove, og det skal han også når det bliver Huberts tur. For mange år siden passede jeg min fars gravhund. Den gik ud på toilettet og fik et hjertestop. Bare det kunne være så nemt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skavangers holdeplads er publiceret 28/03-2019 22:39 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.