Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
13 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
14 år siden
Lana Del Rey
Christacia
9 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
5 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
8 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
8 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
3 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
9 år siden
Der har været sprunget en bombe i mit køkken, spisestue og stue. Er ved at have rimeligt styr på det, men hold da op. Er rigtig hoppet med på bølgeren af loppefund køb og salg. Havde ellers en reol her i byen, men det var mildest talt en fiasko. Fokuserede for meget på mine sten, og prissatte dem nok lidt for højt i forhold til hvad folk vil betale. Er "flyttet" til Guld og rod Ribe og det går bedre.
I mandags kunne man ved Frelsernes hær fylde en sæk for 100 kr. eller en plasticpose for 50 kr. Der var frit slag i hele forretningen. Hvor de fleste kvinder kastede sig over tøjbøjlerne, gik jeg efter andet af værdi! Jeg købte både en sæk og pose. Da jeg kom hjem, regnede jeg på butiksprisen. Det jeg havde givet 150 kr. for, havde en værdi på over 2200 kr. Så det er ikke så ringe endda.
For at det ikke skal være løgn, så var jeg derude igen onsdag og hentede 4 kasser med bla. ting for 50 kr. Der var selvfølgelig noget skrammel iblandt, men også andet godt. Jeg har været i Ribe i dag og tage noget af det der ikke er salg i fra, og sat noget andet op. Skal derned i morgen, eller tirsdag med flere vare.

Har besluttet mig for at det jeg tjener ved det, skal stå i banken og hygge sig til vores sølvbryllup om 3 år. Vi tager ud og rejse i stedet for at holde fest. Så er det spændene at se om det bliver til en gåtur til Himmelbjerget, eller om vi skal længere væk.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kaotisk er publiceret 14/04-2019 19:03 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.