Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
10 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Hej dagbog, - 6 lærere er testet positive. Jeg har været i kontakt med en af dem. Ham der ikke kan finde ud af at holde fucking afstand! Jeg havde skærm på, men han har bevæget sig om på min side.

Det er ikke for sjov det her. Jeg kan ikke tåle at blive syg nu, inden min operation. Folk fatter minus.

Heh, its not dark yet, af bob dylan..har så mange vers der passer på mig..når jeg tænker over det..det hele virker så mørkt for mig, jeg har sagt farvel til troen på kærlighed og mennesket. Har indvendige sår solen ikke har kunnet hele..jeg har været både i london og paris..jeg er født i fredericia, og regner med at dø her også..begge dele imod min vilje.

så gik de igang igen, - omkring præster der ikke vil vie LGBT personer. En eller anden mente, at man bare kunne stille op til menighedsrådet, - jeg ved ikke hvor mange ateister der er der..hehe. Men kunne ikke dy mig for at svare, at det var nemmere bare at melde sig ud af folkekirken. så er man da nede på, kun at betale 40% af præster og biskoppernes løn og pension. Jeg venter bare på, at en eller anden skal blotte sin tro..Så er jeg altid klar med en peter 1 vers et 3:15 - desværre betyder det vers ikke, at de skal give en GOD grund..kun en grund. Jeg har endnu aldrig hørt en god grund..og jeg har lyttet til religiøses forsøg på at komme med disse, i mange mange år.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Frygt er publiceret 31/01-2022 08:21 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.