Først op, så hen...

Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Musik fra USSR og Danmark
Halina Abram...
22 dage siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
De første måneder af året er fløjet afsted..!

Jeg kunne egentlig godt have tænkt mig at have stukket min mand en date i anledningen af vores ½ år sammen, men den dag gik fuldkommen i glemmebogen for mit vedkommende..

Min ellers faste kunde har meldt fra, de har fundet en fuldtids til at erstatte mig.. Vikariatet bliver heller ikke til noget og jeg synes generelt det er liiidt sløjt i øjeblikket, med de dersens fremtidsudsigter..

Jeg skal vist bare have opdateret kalenderen, så er der igen rigeligt at se til..

Og så skal jeg have arbejdet lidt på og for mig selv.. Undervisningen ryger, så der er lige pludselig ikke jævnlige ture til Sjælland længere, det giver ikke mening at køre herover, når det ikke længere kan kombineres med et kundebesøg..

Der skal arbejdes på min linkedIN profil, arbejdes på min hjemmeside og JC har lovet at hjælpe mig med at markedsføre den, så der forhåbentlig kan komme lidt kunder i biksen..

Der er mange følelsesmæssige op og nedture og der bliver VIRKELIG rodet rundt i potten pt, så jeg kan næsten ikke følge med.. JC tager det bare oppefra og ned og knokler derudad..

Jeg prøver at være åben og snakke med ham om det hele, men jeg er lidt bekymret for hvad han egentligt tænker - om det er for meget, eller om han kan rumme det hele.. I don't know..

Jeg har længe bøvlet med løb.. I går gav jeg min selv et par nye løbesko, så jeg føler mig flyvende.. De skal så meget prøves i aftes, hvor turen går ud i det blå, måske med hund, måske uden..

Time will tell..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Først op, så hen... er publiceret 10/05-2022 10:27 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.