5 måneder, 8 dage siden

En dag i stuen

Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Hej dagbog, - Min mor har opgivet, hun er ked af ikke at kunne noget. Hun er ked af bare at lægge på sofaen hele dagen. Jeg vil kæmpe for en hver dag med hende, - Kæmpe en dag, - en uge.. Måske får jeg mere! Jeg har noget med til hende næsten hver dag. Jeg prøver at give hende nogle vitaminer og noget at spise. Jeg tog en smoothy med hjem til hende den anden dag, - lavet af avacado, spinat og 3 andre sunde ting.. Samt 2 avacado'es - dem har hun fået spist.

Jeg ved dog, at jeg stadig har en kamp foran mig.. En kamp for at aktivere hendes tid, - Jeg har brug for at lade min hjerne gennem køre det spørgsmål.. hvordan gør jeg hendes dag bedre på sofaen? Hun er træt, og ser kun tv.. jeg tvivler på, at hun gider kryds og tværs mere.. Krop og hjerne, - jeg har forsøgt at få hendes krop på højkant, men jeg har brug for at kæmpe for hendes mentale tilstand også. Min hjerne føles som om en masse flip kort køre igennem dem i høj hastighed..jeg håber snart jeg finder bare en lille ledetråd til en plan.. så første kort kan blive tydelig..

en ide kom igennem, men jeg efter prøvede den.. og jeg tænker ikke den virker.. jeg fik 2 andre ideer, men de var ikke meget bedre...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En dag i stuen er publiceret 17/11-2023 20:57 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.