Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 20 dage siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Byggeriet er gået amok hernede, det mærkes på jobbet hvor vi typisk er langt bag ud med ordrer og nu kniber det i min afdeling i det hele taget at få leveret stål.
Helt nye forstæder opstår der hvor der i '89 da jeg først kom hertil kun var sand banker og bush, er der nu nye villa kvarterer og shoppingcentre.
Bygge contractors kører ikke længere i gamle Kingswoods med en gammel trailer efter, næh nu er det store nye 4 WD's - de har travlt, vi har travlt på jobbet og jeg har arbejdet lørdag formiddag siden jeg startede i slutningen af januar.
Godt nok med lidt ekstra indtjening efter mit rejseri frem og tilbage, arbejdsløshed og kurser for at dygtiggøre mig og øge mine chancer for at få job.
Nu har jeg job og sveder tran mens jeg bakser med godt 6 m lange stålplader i mellem 30 - 39 graders varme i sidste uge. Skærer dem efter længde angivet på tegninger og jeg er i mit s når jeg endelig er nået til selve svejse processen, jeg elsker det! Jeg svejser plader sammen til T-bars.
Og mine work mates roser mit svejse arbejde, "not bad for a chick," var der én der sagde i dag :-) og forleden mere bramfrit "you're a f...... good welder" så er det jeg lige bliver et par cm højere.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bygge boom. er publiceret 14/02-2004 12:17 af kookaburra.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.