Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
12 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
brænde
Peter
9 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Har haft en rigtig travl dag i dag. Og får sikkert en lige så travl dag i morgen.

Først på job fra kl. 9.00 til 12.00. Derefter skynde mig hjem og vente på en pakke, som jeg vidste ville komme med posten i dag. Det var en jeg havde bestilt pr. efterkrav og lidt over 14.00 kom den endelig. Derefter skrev jeg en lang indkøbsliste og så skulle jeg på indkøb.

Først ud i den anden ende af byen - ud til storcenteret. Der var jeg ca. en time. Så ind til midtbyen, hvor jeg skulle på apoteket. Og til sidst i LIVA for at handle ind.

Jeg var næsten lige kommet hjem da jeg modtog en sms fra en veninde, der også bor her i byen. Hun spurgte om jeg havde lyst til at gå en tur sammen med hende og bagefter ville hun byde på te og nybagte chokoladeboller. Det var for stor en fristelse, så jeg skrev tilbage, at det ville jeg gerne - jeg skulle bare lige op med mine varer først.

Så mig op med alle de tunge indkøbstasker, få varene på plads og lige fortælle min mand, at jeg tog ind til min veninde, så han måtte selv sørge for aftensmad. Og så tog jeg afsted igen - ind til byen til min veninde.

Hun var klar, så vi gik med det samme. Vi gik en skøn lang tur på ca. 5 km i et naturskønt område som jeg ikke tidligere har kendt til. Da vi kom tilbage til hendes lejlighed fik vi te og chokoladeboller og sad og fik rigtig snakket. Det trængte vi vist begge til. En rigtig tøsesnak. Kl. blev 23.30 inden jeg kom derfra igen og jeg skal tidligt op og på arbejde i morgen. Gad vide hvormeget jeg er værd på arbejde i morgen ???

Men det har været en hyggelig aften hos min veninde, så det vil være det værd.

Godnat.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tøsesnak.. er publiceret 29/04-2004 01:46 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.