18 år siden

Medisterkat

Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
10 dage siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Ha ha så kom Desiree lykkeligt hoppende ind i stuen og op på brystet af mig... Hun spandt velfornøjet, drejede rundt et par gange og lagde sig ned, men hør, hvad var nu det...medisterpølsen!!!
Måtte grine højt.. Kan jo kun takke mig selv for, at hun har gnavet i den på kryds og tværs...ikke fra en ende af nej nej, men lidt her og lidt der, så den ikke kan reddes. Jeg kunne jo bare have pakket den væk istedet for at lade den ligge på panden. Så kan jeg lære det, kan jeg haha!!
Desiree er ca 14 uger. Jeg fandt hende i en skraldesæk, hvor hun forsøgte at finde noget at spise...det kunne jeg ikke bære. Havde ellers rigeligt med katte i forvejen, men nu er vi så oppe på 5...GISP...
Det er snart en måned siden jeg fandt hende, og hun er bare det kæreste lille kræ, men gosh, hvor er hun belastende,når jeg skal spise.. Vi har nærmest en slåskamp hver gang...hun mener, at hun skal have min mad. Jeg mener, at JEG skal have min mad, og så kan hun få, hvis der er noget tilbage... vi bliver nok aldrig enige på det punkt.. Men tilsyneladende mente hun så at medisteren var en rest haha..
Hun reddede mig også en fridag i fredags..
Jeg blev hilst godmorgen med en high-five lige i øjet..AV AV AV..hvor gør det altså bare vanvittigt ondt at få en klo i øjet!!!
Der var så også en rift i nethinden, men øjet vokser da hurtigt sammen, for næste dag var der ingenting i vejen...gudskelov, for det gjorde altså ONDT!!!
Hun har været ude på egen pote i dag. Lige fra dag 2 hun var her, har hun stået og kigget ud af vinduet, når de andre er smuttet ud, men hun har ikke turdet at følge efter dem. Det gjorde hun idag, og jeg var ærligt talt noget nervøs for min lille mis.. men hun kom altså ind igen...med en herlig duft af eau de medister...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Medisterkat er publiceret 27/10-2005 19:57 af Beate.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.