Mon det bliver som det plejer

Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 4 dage siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Ved ikke om th dropper mig. Måske gør han det ikke. Men han skal vel bare have lidt tid til sig selv. Har jeg også skulle have, så nu får han det. Selv om han egentligt har tid nok. Kan ikke forstå hvorfor det ville være så forfærdeligt at sende en sød godnat besked eller sådan noget.

Er ret åndssvag. For når han lukker i gør jeg også. Gemmer mit hjerte væk, og ved ikke hvornår jeg finder det frem igen. Forhåbentlig fredag, ellers bliver det ikke rart at være sammen.

Er blevet inviteret ud til hans mors fødselsdag i næste uge. Ved stadig ikke om jeg skal komme, om jeg kan få det til at passe med arbejde. Kræver at jeg får en vagt mere byttet.
Og det kræver også at jeg er vild med ham, og han vild med mig. Så fortæller ham efter fredag om jeg kan komme eller ej. Hvis vagten bliver byttet og han er fantastisk, så skal jeg nok dugge op. Endda selv om jeg er møghamrende nervøs for at møde hans brødre, deres kærester, og børn...!!! Og fødselsdagsgave? Skal jeg så til at give hende en fødselsdagsgave?? Jeg ved for fanden ikke engang hvad hun hedder selv om jeg har datet hendes søn de sidste 5 mdr... Nok nemmest hvis jeg bare blev hjemme. Men alligevel lidt nysgerrig. Vil gerne se dem. Se th sammen med sine niecer. Se hvordan han er. Bare gerne være sammen med ham igen.

Savner ham...
Gad også godt at han savnede mig. - Og viste det....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mon det bliver som det plejer er publiceret 26/07-2006 10:34 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.