Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Har lige været hos lægen. Hun kiggede kun en gang på det udslæt som jeg havde i panden og sagde så "Det er helvedsild". Helvedsild??? I panden??? Ok. jeg har hørt om helvedsild på ryggen, arme, og ben. Men altså aldrig om det i panden.

Lægen forklarede noget om, at det kom af skoldkopper. Jeg kom i tanke om at min mor lige fortalte mig i går, at min lille nevø på 2½ år har skoldkopper for tiden og jeg var sammen med ham den 17/11. Men lægen afviste at der var nogen forbindelse der.

Så fortalte hun mig, at helvedsild kan opstå på ingen tid ud af det blå. Hun sagde at det evt. kunne skyldes stress eller en mild forkølelse. Eller bare opstå af ingenting... Hun sagde også at der var risiko for at det kunne komme igen samme sted. Hvis det gjorde det skulle jeg komme igen.

Så fik jeg navnet på noget zink kølende liniment som jeg skulle hente på apoteket. Og det kørte jeg så ind på apoteket efter. Nu er jeg så lige kommet hjem og har duppet det zink-stads på....

Ok. det hjælper og det lindre..MEN jeg kan altså IKKE hverken gå på arbejde eller gå rundt i København med hvid zink i panden!!!!

Så jeg er bare glad for at jeg kun skal være på arbejde 3 timer om dagen og så må jeg jo håbe på at det Helvedsild er væk til på onsdag....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lægens dom... er publiceret 03/12-2007 16:30 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.