Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
17 dage siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Hej dagbog, - Jeg vil startte bagfra, jeg kommer lige fra aftensmaden hjemme ved de gamle..min bror og hans kone, og det mindste pap barn var med. Hun sad og fortalte gåder, så kom der en omkring mænd..ok, der var det så lige Jester i mig blev aktiveret..fortæller man jokes om mænd, så beder man bare mig om at retaliere..jeg har jo en mængde på lager om kvinder..ikke blondine jokes, de er for dumme..nej, jeg fyrede den gåde af om, hvorfor piger ikke prutter så meget som mænd gør det..så var den sat på plads. 1-0 jester..

Før det, fik jeg betalt for at få oprettet mig en hjemme side, et sted hvor jeg vil smide mine digte, raps og eventyr ind..samt mine meninger om dagens samfund og dem der bor i det. Jeg har ikke fået fundet noget baggrund og alt det der overfadiske endnu..men jeg har siddet og indspillet (en 10-20 gange) mit rap som jeg kalder til digteren..det er så meningen at jeg vil ha det sådan, at man skal kunne klicke på det, og se teksten..og høre hvordan Jeg som kunstner mener mit værk rap skal fremføres..så der gik en tid med at få det indspillet..mange gange fik jeg tvistet min tunge i rappet..og måtte starte forfra..eller fik holdt en lidt for lang pause..selvfølgelig har jeg også været på dating sitet, og grinet af nogle piger der..og jeg har slettet mig fra et andet..gider ikke betale mere.

en sidste ting jeg har gjort, er også at høre videre på de nye musik cd'er jeg har fået købt hjem..bare 1 enkelt af de 10 stk.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min dag er publiceret 01/10-2009 19:07 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.