Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
9 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Det spændende der har rumsteret rundt i mit liv det sidste stykke tid, har været en såkaldt gut, under dæknavnet Crush..

Jeg har været på besøg hos ham over dage, vi har været på adskillige dates, det har været kanon godt.. Virkelig godt selskab.. Men jeg har været meget forsigtig og bange for at komme med erkendelser, fordi jeg ikke ved hvilket "liv" jeg har at byde ham i fremtiden..
Anyhow - så blev jeg inviteret til fest hos fyren her om et par uger sidst vi sås.. Ligesom han lovede at komme over.. Så tog han på skiferie - jeg snakkede med ham så sent som dagen inden afrejse - og der var ingen tegn på noget.. Da han så kom hjem igen kunne jeg se på face, at han havde fået dame på.. Noget videre overraskende..

Som ventet ingen kommunikation.. Hvad der før havde virket som en fin, fin fyr - virker nu som en vatnisse.. Der ikke tør kommunikere om "livet".. Jeg har INTET hørt fra ham siden han kom hjem fra skiferie.. INTET..

Og så her til aften under badmintontræningen kom der lige pludselig den mest ligegyldige besked jeg nogensinde har modtaget. "Hej Søde." Så vidt så godt! Men så kom der noget om hvor hårdt det var at starte i skole igen.. Jeg grinte indvendigt - han har max timer til tolv og ingen lektier.. Jeg går på uni.. Ha ha ha.. Undskyld mig, men ha ha ha.. Vores almindelige undervisning bliver ikke aflyst pga. eksamen, næh da!!

Jeg er for træt lige nu, men der skal helt sikkert formuleres en besked der gør det klart for ham at jeg godt kan regne ud at vores aftaler om alt muligt er skrottet. Og at jeg ikke længere er velkommen til hans fest. Finten er at det skal formuleres så skarpt at han ikke har lyst til at svare.

Jeg undrer mig stadig over hvorfor i al verden han brugte så mange penge på mig, som han nu engang gjorde. Det bliver spændende at løbe tilfældigt ind i ham igen engang.

Det lader til at det føromtalte punktum må udsættes lidt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Punktum udsat!! er publiceret 03/02-2010 22:05 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.