2 år :0) Baby og frieri? Det vil tiden vise.

Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
8 dage siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Luftforandring.
Neola
2 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
For 2 år siden var B og jeg på den mest hyggelige og romantiske date, og nu er vi flyttet i hus, har hund og måske er der baby på vej?

Jeg er gået over tid igen. Men denne gang ved jeg ikke hvor lang tid. Jeg har bevidst ikke talt dage eller tjekket helt præcist hvornår jeg skulle have haft mens, så jeg aner ikke om det er 2 dage eller 7 eller mere.. Det giver sjovt nok noget ro på, så jeg kan koncentrere mig om jobsamtale på torsdag, som jeg glæder mig helt vildt til, men jeg er også meget spændt - på begge dele.

B kom til at tale over sig i dag i butikken, for han skal ned og aflevere bilen kl.16, hvor jeg skal hjælpe ham, så han kan komme tilbage på arb., men han skal også noget kl.15... Jeg lod det passere, for hvis han er ved at planlægge en overraskelse, ville jeg ikke ødelægge noget. Men TÆNK, hvis han kunne finde på at fri til mig i aften :) :) :) :) Jeg ville ikke blive overrasket, for det er noget vi har talt om, og han kender svaret. Det er heller ikke noget jeg forventer, men jeg er da spændt på hvad det var for noget, og jeg ville da blive vildt glad.

Hans bedste kammerat kom ned i butikken mens jeg var der, og jeg sørgede for at gå inden han gik, så de kunne snakke sammen, for jeg synes at jeg kunne mærke på B, at han var lidt tirrelig (hvis der er noget der hedder det). Men nu må vi se. Vi skal i hvert fald have en hyggelig og romantisk aften på en god restaurant, og det glæder jeg mig til.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 2 år :0) Baby og frieri? Det vil tiden vise. er publiceret 14/09-2010 13:40 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.