8 år siden

Beskæftigelse

Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
7 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
6 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
7 år siden
Problemer?
EmmaBechh
7 år siden
Eksamen
RachelBlack
8 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
4 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
9 år siden
Den store har bedt om Lasagne til fryseren - hjemmelavet, så jeg skal have gang i de store gryder. Før vi flyttede til Asien lavede jeg rigtig meget mad, men årene derude, hvor vi faktisk altid spiste ude, har medført at jeg skal opfriske en del. vores madvaner har ændret sig en hel del. nye krydderier er kommet til og den Wok, som jeg tog med hjem, bliver nu flittigt brugt lige som riskogeren. Nå, Lasagne er nu ikke noget problem.
Begge drenge kommer til Midtjylland i week-enden. Vi har ikke været sammen med dem siden nytåret, så det bliver hyggeligt. Det er nok også sidste gang vi er sammen med den lille inden han rejser til USA. Den store regner med at tage en tur derover, for han har aldrig været på østkysten og jeg er helt sikker på, at de får nogle gode oplevelser sammen. Faktisk er jeg dybt taknemmelig over det tætte bånd, der er mellem dem.
Vejret ser trist ud, men sidst på ugen håber jeg da at solen kommer lidt frem - utroligt som vejret har indflydelse på ens energiniveau. Alting går nemmere i godt vejr og da er skidtet også mere synligt, samt lysten til at komme ud.
Nå, den Lasagne laver ikke sig selv

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Beskæftigelse er publiceret 20/02-2013 08:35 af Duede.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.