Jester åbner øjnene

overlevelsestilstand, ken...
Rayana Khamz...
2 måneder, 22 dage siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
opdatering
Michala Esch...
20 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Hey dagbog ;) - De havde fjernet alles internet box, ved en fejl...de har givet os den forkerte nøgle til hoved døren...så da de lukkede den, stod mig og en anden nabo pludselig der, og kunne ikke komme ind, - vi kunne reelt set have stået der hele natten..hvis der ikke var en nabo stadig indenfor....han havde i øvrigt klaget ligeså meget over det internet vi havde fået, som jeg...alt hvad jeg har brokket mig over, har han også brokket sig over...nu kan vi reelt set gå i fælles front med vores klage.. :) lige vand på min mølle, - jeg er vred på den.........Juggeling, thunder.......hende der sidder og skal ordne det..

I dag, da jeg ikke kunne mere, med ømme ben og ryg.. imens jeg slæbte, det var flytte dag i dag jo....folk var gået forbi mig, jeg var flad....så jeg sagde indvendig ordene..Help me Jester, and i rolled my eyes....pludselig forsvandt alt smerte og mine ben var fixet i 10 minutter..jeg kunne gå smerte frit..overhale..folk kiggede...wow..jeg der før slæbte mig afsted...

Jeg fik Merit i engelsk, så der er ikke længere på skemaet for mig :) All meeeee....Der findes meget styrke i kærlighed...men ligeså meget i vrede, had og hævn..imod dem, der fortjener det.

Jeg har sagt, at jeg tager ud for at hjælpe i Taulov på fredag...af en eller anden grund, så fixer jeg stadig tingene bare ved at kigge på dem..nu shit, alt virker bare jeg rører ved det...Hey, its a kind of magic..

20:52 - gik lige i bad...nu er der vand over hele mit nye badeværelse...for afløbet virker ikke :) nævner det blot for, at folk skal forstå hvad vi er oppe imod...ingen har prøvet det af før..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jester åbner øjnene er publiceret 10/09-2013 20:32 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.