heh, lægeerklærning, - en tanke

Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
9 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Hey dagbog, - jeg læste lige den lægeerklæring jeg har fået. hehe, han har været lidt sjov, - han skriver bruger et fint ord for fed, om mig. sjovt, han bruger denne "gemme" værdi, - selv går jeg med en T-shirt på, hvor der står "jeg er fed, du er grim - jeg kan tabe mig" - en t-shirt jeg havde på, da jeg var til lægen. så står der, at jeg har tabt mig før, men at det ikke var varig, og at jeg ikke er motiveret for det pt. - han sprugte dengang ikke om hvorfor, og dette gyldne spørgsmål står der heller ikke noget om. you got to gather your clues.. så han konstaterede som sagt, pga t-shirten at jeg ellers havde det godt :) - og da jeg sørgede for, at spørge ind til nogle livsstils ting, så tog han det som et godt tegn..heh. kom i tanke om serien "House MD" hvor han siger, - everybody lies, the question is only about what.

ellers var der ikke så meget, lidt forhøjet blodtryk, og de andre ting, som jeg selvfortalte ham..med platfod og ondt i ryggen ved tunge løft.

Jeg har et stykke musik kørende på repeat nu, - der er igen sang, men det rif det her, er fedt! fik en linket til fjæs.

thi hi, .- jeg sad og tænkte på, at jeg jo engang skulle have lavet det papir, med mit blodtryk, - som lægen efterlyste. thi hi, - også tænkte jeg på, at jeg jo kunne skrive, - at det godt kan være, at jeg er "adpiøs" - men at han var "antipatisk" men at jeg i det mindste Kan tabe mig. hehe..i am laughing my butt off...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget heh, lægeerklærning, - en tanke er publiceret 24/07-2014 14:53 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.