tale

Brækket arm.
Hanna Fink (...
7 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
8 år siden
Eksamen
RachelBlack
9 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
5 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
9 år siden
Tegning
Jette Peters...
6 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
4 år siden
Hey dagbog, - imorgen skal jeg så holde en lille tale, - det er der så mange andre der også gør..gætter jeg på. der kommer 90 til afskeds reception. Jeg vil lige gennemgå den i dag, - og føre den ned på en Ipad. Den tale skal bare sidde lige i skabet. jeg forventer perfektion, af mig selv..mindre kan ikke gøre det.

Ham fra arbejdet skrev lige før, at hans far giver pizza..når jeg kommer og hjælper på mandag. - Jeg har sagt, at jeg ikke kan love noget, andet end at jeg kigger på den..jeg ved godt, at folk med det tænker negativt..men det siger jeg altid, lige inden jeg fixer problemet..selv om jeg ikke ved hvad jeg gør...det sker bare..Hey :) its a kind of magic ;) sætter den over...jeg kan bare ikke lide, at få noget for det..Jeg kan ikke købes..Jeg gør det jeg gør for min egen grund..

jeg fik ikke sagt, at jeg så en lille buttet kvinde, med de smukkeste øjne på arbejdet? :) hun var kommet for at sætte varme i radiatorene..jeg fik snakket lidt med hende :) oh well, time passes..if only...queen, - one year of love..

Jeg skal bare sove i weekenden... er træt og ked af det...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget tale er publiceret 18/12-2014 16:34 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.