Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
1 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
3 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
2 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
11 måneder, 20 dage siden
Hej dagbog, - jeg mødes med min gamle "mentor" her på tirsdag, - det var titlen, men kun af titel, - du kender mig, - der er ikke nogen der kan ændre et komma eller et punktum, så længe intet har ændret sig.

uden at der er sagt noget, - så giver jeg 70% odds på, at dette er et farvel, - 20% på pity friendship, de sidste 10% vil jeg ikke skrive om..men det er intet godt. uanset hvad, tager jeg nok videre ned for at købe et par nye sko...hvilket er et løfte :) Det ene par jeg har haft de sidste par år, er pensions modden.

Jeg fik lige spist mit naan brød med salat og dressing + kebabkød. Jeg har stadig et naanbrød til en dag mere i denne uge..og nok salat..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kaffe er publiceret 28/03-2015 17:15 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.