Træt nu

Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
5 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 10 måneder siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Har i etaper hentet børnetøj ned fra loftet og soteret det. Formålet er at give det til nogen der ikke har så mange midler at gøre med! Har i tidernes løb givet meget til en bestemt genbrugsforretning, men efter at have erfaret deres priser på nogen områder, er på niveau med Bilka på tilbud, så er det slut! Jeg har allerede en der kommer og ser på det, og resten bliver lagt i en "tag selv" gruppe på Facebook. Det er vildt underligt hvordan noget tøj kan sende tankerne tilbage! Hvor mine børn og jeg var i livet, hvad der skete i den periode, samt noget der er købt til en speciel lejlighed! Det er rent nostalgi..

Var til møde hos revisoren mht. årsregnskab den anden dag. Det var som det plejer at være? Utilfreds med min egen manglende indsats, og lidt tilbage på kontoen. Måtte dog trække på smilebåndet da han sagde " grundet værdinedskrivning på citronen, er den værdisat til 540 kr." Okay så - hvor blev de 119,000 kr. af jeg gav for den! Har været på nettet og tjekket brugsvognspriser, og den handles for omkring 20-25.000 kr. Den skal snart til syn og forventer (håber) ikke der skal laves noget videre, og så får den lige 2 år mere... Så længe den kan starte og ikke siger underlige lyde, så er den fin nok! Har ikke den store kørselsbehov privat.

Har været særdeles aktiv i dag - hvilket er rart. Den der med "du kan tage lidt i dag, og resten i morgen" er en by i Rusland for mig! Kan desværre ikke sparre op på kræfterne -for mig er det enten eller? Hvis hovedet går i dvale, følger kroppen som regel med. Hold da op hvor jeg savner mine maniske perioder engang imellem, men der er ingen grund til at spille roulette?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Træt nu er publiceret 02/04-2015 23:53 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.