Hvor er min motivation?

Bornholm1
Michala Esch...
16 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
9 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Det er hvad jeg spørger mig selv om, gang på gang. Det er længe siden, at jeg har været aktiv herinde - og jeg er det egentlig udelukkende, når jeg er utilfreds over et eller andet. Utilfreds over aspekter af livet, som jeg er den eneste der har indflydelse på, som jeg enten er for svag, eller for umotiveret til at ændre på.

Jeg er dybt, og komplet fanatisk omkring min fysiske udvikling dog. Hvis bare jeg havde egenskaber, og greb om mig selv. Hvis jeg dog bare kunne overføre de resultater jeg erhverver, og praktiserer fra min næsten galsindede fysiske træning - til en form for vej, en sti jeg kunne gå på - imod et konkret mål: at finde den fagidentitet, som passer mig.

Men fuck det, jeg passer de ting jeg passer - uden egentlig at føle gå- på mod, eller anledning. Jeg mobiliserer mit legeme hjem i de trygge omgivelser som en hulemand, og løfter tunge byrder i form af metalvægte. Jeg kaster mig selv rundt i slynger, hopper op og ned - som et komplet fjols. Men et fjols som har styr på hvordan den slags gøres korrekt, og på hvad det betyder at indtage næring af kvalitet, af relevans til hvad mit fysiske mål er. Jeg har på tre måneder taget syv kilo på, i bare muskulatur, og jeg praler med mine fremskridt - blot for at gemme mig. Jeg ved at jeg kompenserer derigennem for alt hvad jeg mangler.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvor er min motivation? er publiceret 07/04-2016 17:25 af Kasper Lund (Dynamikken).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.