Sygdom, død og opsigelse

For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Jeg har endnu engang været inde i en af mine "fucked up" perioder. Måtte sygemelde mig i oktober mdr. sidste år og er først på vej til en fuld raskmelding nu. Det viste sig hovedsagelig at være medicinsk betinget, da et af de præberetter jeg får, var faldet under et virknings niveau. Blev trappet op og værdien er nu stabil. Da jeg ikke har haft brug for terapeutisk hjælp, går jeg til samtale ved en sagsbehandler på det psykiatriske ambulatorium. Et sted jeg har været tilknyttet on/of siden 2005. Det har vist sig at været en "god forretning" for mig. En § i sygedagpengeloven som jeg aldrig har haft kendskab til har udmundet i at jeg har, kunne fortsætte mine sygedagpenge uændret. Tidl. fik de mig smidt mig over på ressourceforløbsydelse - hvilket svarer til kontanthjælp. Det er stadig ikke en dans på roser, men trods alt bedre.

Tilbage i maj fik vi at vide at min elskede svigermor i England havde fået konstateret kræft i den nederste del af maven, samt i nyren. Først i juni faldt hun ude i haven og slog sig gevaldig. Min svigerfar var ude og handle, så der sad hun i lang tid. Hun har en alarm inde i huset, men jamrede så højt at der blev ringet efter politi og ambulance. Hun havde fået et større hul i hovedet, et brud på skulderen, samt 2 fingere. Grundet denne tur blev hendes operation m.h.t. kræften udsat en uge. Hun har nu været under kniven og de har fjernet det i maven og givet hende en stomi, men kunne ikke fjerne det hele i nyren. Hun skal nu tage stilling til om hun vil have kemo. I denne uge er hun blevet overflyttet til et plejehjem. Vi rejser derover på onsdag og bliver til søndag.

For omkring 5 uger siden døde en af vores kolleager. Det var en hovedkranspulsåre der sprang og efterfølgende fik han en hjerneblødning og døde deraf. Han blev kun 43 år. Få dage senere var jeg til et stormøde i firmaet hvor en kollega opfordrede til deltagelse i begravelsen. En uge senere døde han så også. Det var en blodprop i den ene lunge der tog ham af dage. Han blev kun 30 år. Men som jeg plejer at sige " sygdom og død spørger ikke om alder".

Futte sagde op for 14 dage siden. Øv... Han var den mest stabile chauffør man kunne ønske sig, og der var aldrig problemer med ham. Men grundet økonomi ønskede han flere vagter end vi kunne give ham. Han er kommet over til en anden vognvognmand der har 2 bevillinger - hvor han kan køre hverdagene om dagen, og hver anden weekend nat. Vi har pt. ikke planer om en ny chauffør.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sygdom, død og opsigelse er publiceret 30/07-2017 18:06 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.