2 år siden

skorstenstræk

Hurry up!
Julie Vester...
6 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
1 år, 5 måneder siden
Lyden af livet
Hannah White...
4 år siden
År 2019 har ikke fået en ...
Kianna Kitte...
1 år, 6 måneder siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
3 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
5 år siden
En hel sindssyg travl wee...
Kianna Kitte...
2 år siden
"Anders And" har også leget med min kedel, for ca 3 år siden var der jo en revne ved flange til røgrør bagpå min salamander, den fik en omgang juledekorationsler, og et stort spændbånd til at holde ler på plads. så er der jo gået 3 år og revnen dukkede langsomt op igen, ligeledes synes jeg skorstenen mistede sit træk, og tænkte nyt lag ler i utætheden.

Jeg startede så med at tage spændbåndet af og da jeg rørte ved det blev jeg hurtigt klar over flangen med røgrør ikke sad fast på kedel mere. skruerne var simpelthen rustet over, så jeg fik det adskilt og samlede røgrørsflange med skrue og møtrik gennem en renselem jeg aldrig havde haft åbnet før. nu er det hele samlet og tætnet.

Det føles så vidunderligt igen at få masser af træk på kedelen ja faktisk betyder det jo at den meget hurtigere kan bruge noget brændsel og varme huset op.
Når og hvis nogen engang overtager mit hus med varmeinstallation primitivt flækket sammen med solvarme og varmelager, ja så vil de straks sige det er da helt "Anders And"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget skorstenstræk er publiceret 10/01-2018 20:04 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.