41 år

Online for nylig

Dmitri Burdykin

Dmitri Burdykin

Jeg har interesseret mig for skønlitteratur lige siden jeg lærte at læse, og har altid været storforbruger af bøger i diverse genrer.
Det var dog først for relativt nyligt, det gik op for mig, at jeg også kan og faktisk nyder at skrive skønlitteratur selv. For ca. 2 år siden skrev jeg min allerførste novelle. Sidenhen, er det blevet til en god håndfuld.
P.t. skriver jeg mest i science fiction - genren. Science fiction har nok altid stået mit hjerte nærmest. Men jeg holder også af andre litterære genrer, f.eks. historisk fiktion, og vil måske forsøge mig med det i fremtiden.
Et par af mine no [...]

Publiceret: 4
Afgivet: 6
Modtaget: 5
Puls: 33,9

Medlem siden 26/08-2021
Køn og alder Dreng/mand · 41 år · Krebsen
Tekster publiceret 2021 (4)
Kommentarer 2021 (6)
Flest kommentarer til Niels Engdal (evighedsblomst) · Luna Madsen · Rud Stenfisker (Stenfisker) · Michelle Jeannie Madsen (Frk. Madsen) · Nanna Holm Karlsen (Nanna98)
Flest kommentarer fra Rud Stenfisker (Stenfisker) · Niels Engdal (evighedsblomst) · Pia Hansen
Debatindlæg 2021 (2)
Fantasy
4 timer, 58 minutter siden
science fiction
Kommentar
1 dag, 5 timer siden
Svarkommentar
5 dage siden
Opslagstavlen
16 dage siden
Hej Louise, · Jeg kan godt følge dig i, at fysiske breve harmonerer med en mere "nedgearet" og adstadig livsstil. I så fald, va... [...]
Opslagstavlen
20 dage siden
Hej Louise, · Det lyder som et spændende initiativ, synes jeg. Jeg kan da heller ikke sige mig fri for indimellem at gruble lid... [...]

Nye brugere