28 år

Online 310 dage siden

Nanna Skytte Agergaard Jensen

Frk-turkis

Jeg er 24 år, bor i Århus og er uddannet pædagog.. Og så er jeg vel egentlig ved, at være det man kalder voksen. Det er dog ikke altid jeg føler mig som sådan én. Jeg er meget interesseret i, hvad det vil sige at være voksen og hvornår man kan kalde sig selv for voksen. Dette er derfor også omdrejningspunktet for flere af mine tidligere tekster og vil måske også blive det for nogle af mine nye. Jeg har ikke skrevet digte eller noveller i flere år, så først og fremmest vil jeg lægge mine gamle tekster op. Jeg glæder mig til at begynde at skrive igen, da jeg de sidste par år har savnet at få alle mine mange tanker ned på skrift. Og så glæder jeg mig også til at læse jeres kommentarer.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 26/09-2014
Køn og alder Pige/kvinde · 28 år · Vædderen
Tekster publiceret 2014 (3)
Kommentarer 2017 (2) · 2014 (5)
Flest kommentarer til Amanda Simonsen (MelancholiaNostalgia) · Wendy Walker (Ashley) · Schane Alexander Blicher · Asilla Nova (Asilla) · Anette Karine Banke (Karine)
Flest kommentarer fra Silje Bechmann Øgendahl (Efterår) · Søren Skogstad Nielsen (Grosvenor) · Dag Wasilowski (Dagsta) · Kristian Andersen (Den_Friske) · Miro Honua

Ingen aktivitet

Seneste 100 dage


Nye brugere