52 år

Online 191 dage siden

Casper Hernández Cordes

Hr. Nandez

I efteråret 2018 flyttede jeg fra storbyen til en provinsby med søer, skove, masser af frisk luft og højt til himlen. I foråret 2019 begyndte jeg at tage en diktafon med, når jeg gik tur med min hund, en golden retriever med navnet Chippo. Jeg optog lydene omkring mig, suppleret med mine egne kommentarer. Det blev til en podcast, "MAND HUND JORD". Efterhånden koagulerede mine kommentarer til noget der minder om poesi, og siden august 2019, hvor jeg startede på et nyt og meget krævende job, kanaliserede jeg min impuls til at vibrere med verden omkring mig over i, hvad jeg tænker på som korte tekster og lyrik om mennesker og hvordan de behandler hinanden og deres omgivelser.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 25/10-2019
Køn og alder Dreng/mand · 52 år · Skorpionen
Tekster publiceret 2019 (5)
Kommentarer 2019 (17)
Flest kommentarer til Artemis Lock (Wandering Star) · Mette Boe Christensen (MollyTrine) · Søren Sørensen · Niels Engdal (evighedsblomst) · Silje Aleb (Paletten)
Flest kommentarer fra Silje Aleb (Paletten) · Simone Reinholdt Nielsen (Simoneakipa) · Mette Boe Christensen (MollyTrine) · Herta Bech (Ordblaend) · Simone Nielsen (smukkehjerte)
Hjemmeside cultural-sustainability.e...

Ingen aktivitet

Seneste 100 dage


Nye brugere