34 år

Online for nylig

Natashia Hansen

NAHansen

Hvis frk. Smilla fik en datter med Jørgen Leth, så ville det være mig - men så ville jeg nok have så meget aversion mod litteratur, at jeg aldrig kunne finde på at skrive selv. Min tilgang til ord er lidt ligesom en håndværker, der er fuldt ud indstillet på at skulle arbejde sent og længe. Og alligevel sidder det hele lidt skævt.
Jeg er 33 år, har færdiggjort en roman tidligere, men arbejder pt på et mere ambitiøst værk, som vil, vil, vil blive udgivet om jeg så skal redigere det til ukendelighed.

Publiceret: 0
Afgivet: 3
Modtaget: 0
Puls: 6,1

Medlem siden 20/07-2018
Køn og alder Pige/kvinde · 34 år · Stenbukken
Tekster publiceret 2018 (10)
Kommentarer 2019 (3) · 2018 (48)
Flest kommentarer til Peter Rømer (peter_romer) · Mira Lindgren (NostalgiskPianist) · Polina Slosvau (polina s) · Nils Højsager-Jessen (storyteller) · Britt Ravn (Danserinden)
Flest kommentarer fra Peter Rømer (peter_romer) · Pernille Rosenberg Wesselink (nillepoulsen) · Nisch · Bettina Vestesen (Bettina V) · Mikkel W Grøn (Mikkel Grøn)
Debatindlæg 2019 (14) · 2018 (16)
Kommentar
4 dage siden
Opslagstavlen
2 måneder, 14 dage siden
Det kunne godt tænkes. Skriv en privat besked til mig, så kan vi snakke videre.
Tekstdebatter
2 måneder, 21 dage siden
Hey alle skrivere · Jeg har nu færdiggjort min andet manuskript og skal igang med redigering. Men jeg ved min første roman blev... [...]
Opslagstavlen
2 måneder, 21 dage siden
Lige et par spørgsmål: · Er der tale om en børne-kogebog eller en skønlitterær bog? · Har I fastlagt historiens plot osv eller hv... [...]
Hurra! Jeg er blevet udgivet :-)
2 måneder, 26 dage siden
Hvad er grunden til, at det er udgivet under dit rigtige navn og ikke dit pseudonym?

Nye brugere