18 år

Online for nylig

Julie Alstrup Therkelsen

julie_my

Der står at jeg skal skrive en præsentationstekst om mig selv
Men hvordan skal jeg kunne fortælle om mig selv, når jeg ingen ide har om hvem jeg er? Jeg er blot en pige der finder ro i at skrive. En pige der stadig prøver at finde ud af hvem jeg er og hvilken plads jeg har i denne verden. Jeg kan meget, men at fortælle om mig selv er noget helt andet. Jeg ville hellere sætte ord på mine tanker, end jeg ville sætte ord på mig selv.

Publiceret: 2
Afgivet: 0
Modtaget: 14
Puls: 8,5

Medlem siden 19/12-2016
Køn og alder Pige/kvinde · 18 år · Skorpionen
Tekster publiceret 2017 (3) · 2016 (2)
Kommentarer 2016 (11)
Flest kommentarer til Nanna Agerskov (NannaBanana) · Sofie Würtz (Sovs) · Elizabeth Marie Levisen (Denforandrede) · Anja Katrine Jensen (Anja Katrine) · Ann-Sofie Thaysen (Eira)
Flest kommentarer fra Johnny Frederiksen (Johnny69) · Benny Frits Andersen · Syrene Hvid · Morten Rasmussen (Burningmoon) · Bernie Tang (Stemmen fra hjertet)
Digte
2 måneder, 26 dage siden
Hun' døde og hun' døde, · og hun' prøvede at tage sit eget liv. · Hun' elskede og ende op med et knust hjerte. · Hun' blev kvalt til hun gik i stykker, · til den samme gamle sang som hun' sang, · for den dreng ... [...]
tab, nat, tidens gang
Digte
3 måneder, 3 dage siden
han's kærlighed lyser mig op, · på en måde din aldrig kunne, · du siger jeg er som familie, · men hvor er beviset for de ubetydelige ord, · du uhæmmet lader løbe ud af din mund. · du slørede mit syn, · med dine f... [...]
tidens gang, forelskelse

Nye brugere