39 år

Online 426 dage siden

Ene Linne

rævogrød

Jeg er en ræverød som elsker ord. Jeg inspireres af samtidens galskab og tabernakkel, udkantsdanmarks skøn - og skævhed samt alt mellem forår og vinter. Jeg forsøger at finde egen stil, men det er ikke desto mindre grænseoverskridende og blottende at lade en hær af ukendte og fremmede fugle læse med. På fyldepennen håber jeg at kunne få kritik og ligeledes læse og røres af andres tekster og poisi.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 18/05-2019
Køn og alder Pige/kvinde · 39 år · Stenbukken
Tekster publiceret 2019 (2)
Kommentarer 2019 (5)
Flest kommentarer til Per Jørgensen (Hellerhigh) · Sandy Destiny Valentin · Niels Cenius (Snowlion) · Sif Brunemark (S-n-if)
Flest kommentarer fra Niels Cenius (Snowlion) · Benny Frits Andersen · Bjørn Dahlenborg (Dahlenborg) · ClaireMCleod · Poul Erik Pedersen (Poulerik)
Digte
1 år, 5 måneder siden
2 kommentarer
Ikke ulig et forlis · kvalme helt ind til benet · selv daggryet · er digitalt · Eventyret er gået tabt · alt ligger i skyer · ingen kender fra himlen · og intet øje kan se · Jeg elsker med veer · fra et andet århundred... [...]
Digte
1 år, 5 måneder siden
6 kommentarer
At lade frosne børn · som fugle · være i reklame teltes skrig · At lade jordveje af bøn, mudder og dage øde · At lade gravstene rejse · i gasbeton og ben · At lade døden yngle · helt ude af kontrol · Det er ikke vore... [...]

Nye brugere