55 år

Online 335 dage siden

Svea Ingolfsdottir

svea ingolfsdottir

...og jeg gør mig tanker. Tanker om dig, der med skygge i dit ansigt, åbenlyst vurderer mig, holder mig op foran dig, og drejer mig rundt.
Ungdommen er gledet af min hud, og jeg tjekker spejlet for nye rynker. Ansigtsyoga er det nye sort, og det ærgrer mig, at det ikke længere er nok, blot at grine ofte.
Du er et lastvognstog gennem min verden; du, med alle dine ord, tanker og abstrakte meninger. Du, med dine synder og dine laster. Du med din skønhed og din elskelighed.
Jeg holder dig op foran mig som et spejl, og jeg smiler.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 27/02-2022
Køn og alder Pige/kvinde · 55 år · Stenbukken
Tekster publiceret 2022 (8)
Kommentarer 2022 (14)
Flest kommentarer til Claus Poulsen (ClPollux) · Allan Andersen (tegnenverden) · Poul Erik Pedersen (Poulerik) · Flemming Stig Larsen (FlemmingStig) · Anna Berthelsen (AnnaPigen3)
Flest kommentarer fra Poul Brasch (Blækhuset) · Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen) · Cecilie Hansen (ciliehansen) · Rayana Khamzatova (RKhamzatova) · Poul Erik Pedersen (Poulerik)
Dagbogsindlæg 2022 (1)
1 år, 10 måneder siden
Du siger, at du ikke vil dø. Jeg ser på dig, ser ind i dine gamle, gamle øjne, og jeg forstår dig. Og jeg forstår dig slet ikke. Din krop er færdig med livet. Biologien er slået ind, og der er ikke me... [...]

Nye brugere