I det mindste slipper mor for det

Drabble-drama

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv et meget kort fiktivt drama på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

"Hold din kæft, din kælling!" Nu begynder det igen. Om et øjeblik hører jeg et kæmpe smæk, hvilket nok er idioten, der giver min mor en lussing igen. Jeg åbner døren på klem, så jeg kan se ind. Se, om min kære mor er okay. Hun SKAL være okay! Jeg åbner døren roligt, selvom min hænder ryster. Please, ikke opdag mig, ikke opdag mig, ikke... FUCK! Jeg kan se hans onde øjne stirre på mig, og som jeg troede, han ikke kunne blive mere rød i hovedet, begynder han at ligne postkassen skræmmende meget. Nu er det vist min tur...

Skriv kommentar

Besvarelsen I det mindste slipper mor for det er publiceret 07/10-2013 19:22 af Hiva Shania (Hejderude) under skriveøvelsen Drabble-drama.
Version 1 - 07/10-2013 19:22
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 17.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

10 år siden
#1 Corby Wiley (Tiabisu)
Alt for ofte, er det børnene der må tage de voksnes ansvar i de voksnes forhold - det er rigtig godt og stærkt beskrevet heri.
10 år siden