Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Senere holdt de alle op med at snakke og kiggede på hinanden. Nogle så sig spejlet, endda mimet, men kun få følte sig stødte. Visse fokuserede på fregnerne og modermærkerne, arrene og rynkerne, der udgør et ansigts identitet. Mange begyndte nervøst at grine, da deres øjne mødtes. Andre kunne ikke komme i tanke om andet at gøre, end at kysse, for at få den ubehagelige intimitet til at virke mindre intim. Men alle vidste, at de måtte prøve igen, på trods af irritationen ved ikke at kunne finde undskyldninger for at vende tilbage til at stirre på skærmenes frosne ansigter.

Skriv kommentar

Besvarelsen Grænseflade er publiceret 11/03-2015 10:16 af Peter Breum under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 11/03-2015 10:16
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 35.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

9 år siden
#1 Jytte Black (Lilla Blomst)
Hej Peter
Stadig efter at have læst dine Drabble-katastrofe, kan jeg slet ikke forstå historien.
Måske du vil forklare lidt?
Vh. Jytte
9 år siden
9 år siden
#2 Simone Hjort (Milana)
Jeg har svært ved at få overblik over, hvor folk er, hvad der er sket og hvorfor de opfører sig som de gør? Havde det været et digt, ville jeg dog have fundet det fedt.
9 år siden
9 år siden
#3 Jeremy Dusk
Jeg synes det er fornøjeligt at skulle tænke sig til hvordan folk er havnet i denne absurde situation. Som jeg læser det, kunne det være at et publikum er blev sluset ind i et lokale fulde af spejle der viser dem sig selv. Det er sin sag at bruge 100 ord.
9 år siden
9 år siden
#4 Alfred Phønix Modin (Manio)
Jeg ser en fed historie, meget åben for fortolkning, men som viser noget om, hvordan vi reagerer forskelligt på "kriser". Og krisen her kan være mødet med sig selv, mødet med hinanden. Chokket ved at se sig selv på ny udefra, i et nyt perspektiv. Fin historie.
9 år siden