Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

SMAK! Bildøren blev smækket hårdt i for hun skulle afsted inden vanskabningen stod op. Der var ikke længe til, at det var for sent. Dér hvor "point of no return" satte ind. Dér hvor det ikke længere var muligt at vende om, men hvor man er nødt til at forsætte. Sådan var det også nu. Lisa var tvunget til at få gang i bilen og komme væk i en helvedes fart, for ellers ville det være hende, der blev "point of no return" i form af indvolde og tarme, der lå spredt ud på passagersædet. Vel at mærke hendes tarme.

Skriv kommentar

Besvarelsen Point of no return er publiceret 03/01-2016 20:38 af Heidi_B_S under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 03/01-2016 20:38
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 22.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

8 år siden
#1 Nachtbringer
Hvorfor på passagersædet? :) Det er måske også lidt dobbeltkonfekt med den sidste sætning.
8 år siden
8 år siden
#2 Sanne Thomsen (Saento)
Sikke en kaotisk skrivelse. Underholdende, men kaotisk.
"Der var ikke længe til, at det var for sent. Dér hvor "point of no return" satte ind. (...) Sådan var det også nu." Det er ikke klart hvad du forsøger at sige her. Jeg fornemmer at du forsøger at give læser en følelse af "urgency" - at hvad end der sker, så haster det.
Det fungerer bare ikke rigtig. Måske et mere præcist udtryk kunne hjælpe?

Jeg er enig med forrige kommentar om at der er gang i lidt dobbeltkonfekt til slut.
Det føles som om du mistede overblikket over din skrivestil og den stemning du ville skabe. Bare hav det i mente næste gang, for så er jeg sikker på den sidder lige i skabet. Din tekst har i hvert fald potentiale. ;)
8 år siden
8 år siden
#3 A. Lene Smidt
Efter min opfattelse er det en noget rodet historie. Hvordan kan en person være "point of no return"? Det er vel nærmere en tilstand. Måske er der en god forklaring. Den kommer bare ikke rigtig frem.
8 år siden