Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

I et øjeblik hvor alt omkringliggende synes stillestående, splintres jorden med et sæt i millioner af stykker. Pludselig er verden som jeg kender den, blot en erindring om det der var. Alt stillestående er pludselig i bevægelse og det er både spændene og ualmindeligt skræmmende på én og samme tid. Min uvidenhed fastfryser mig i en statisk tilstand og jeg er nu den eneste stillestående enhed i en dynamisk og kaotisk verden. Jeg prøver desperat at samle mod til at tage mit første skridt i denne nye verden, men noget dybt indeni holder mig tilbage. Jeg tager et dybt åndedræt...

Skriv kommentar

Besvarelsen Et skænesvangert moment er publiceret 11/01-2016 21:30 af Simulacrum under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 11/01-2016 21:30
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 37.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

8 år siden
#1 Sanne Thomsen (Saento)
Jeg er ikke sikker på at jeg forstår din besvarelse, men det kan selvfølgelig være på grund af egne mangler. ;)
Din historie synes ikke at være særlig håndfast. Jeg forstår udemærket hvad du skriver, men selve katastrofen er ikke beskrevet, så jeg er tilfreds. Forstå mig ret, historien i sig selv, er udemærket skrevet og beskrivelserne er rigtig gode. Jeg tror det jeg mangler, er noget håndgribeligt, der fortæller mig hvad der skete. Og måske hvordan hovedpersonen overlevede? Det virker for paranormalt, at hovedpersonen kan se verden falde fra hinanden uden selv at blive påvirket.
Men det er selvfølgelig bare min mening. Er der noget jeg har overset?
8 år siden