Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Jeg tæller mursten, rød, gul, grå, de er sammensat med så stor tilfældighed at jeg anser mønstret der ikke er der, anser systemet, begrænsningerne der ikke er der.
Hun tæller mursten, rød, gul, grå, de er sammensat med så stor tilfældighed at hun anser mønstret der ikke er der, anser systemet, begrænsningerne der ikke er der.

Jeg favner hende, mærker hendes kurver, hendes finurligheder, hvad der gør hende til hende.
Hun favner mig, mærker mine kurver, mine finurligheder, hvad der gør mig til mig.

Jeg er beskuer, publikum, tilskuer til kærlighedens seance der finder sted, dette sted, lige for mig.

Skriv kommentar

Besvarelsen Deux, Un er publiceret 30/06-2017 00:21 af Tobias Brixen (Sigurd Mikkelsen) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 30/06-2017 00:21
Besvarelsen er på 100 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

6 år siden
#1 Syrene Hvid
Jeg kan virkelig godt lide dit sprog, det er flydende, en anelse filosofisk uden at knække over og blive tungt. Især elsker jeg de to første afsnit af denne drabble - billedet med murens sten og systemerne der ikke er tilstede, men ligesom skabes af kærligheden... Det er rigtigt smukt. Bindes flot sammen via sidste afsnit. Også titlen er ret genial, hvis du spørger mig, fordi teksten handler om to personer, men set igennem én persons øjne. Meget virkningsfuldt. Jeg synes du opfylder kravene til øvelsen både i ordtælling og i substansen, så du får lige en god bedømmelse med på vejen af mig. Flot skrevet!
6 år siden
6 år siden
#2 Theb
Måden du beskriver på, er meget fangende. Flot skrevet!
- T
6 år siden
5 år siden
#3 Stine Højris
Selvom dette er en lidt ældre tekst, vil jeg lige kaste lidt lys over den, for den er fandme godt skrevet. Elsker din ro i teksten, hvordan ordene bare flyder og hvordan jeg næsten kan høre en fortællerstemme. Mega fin tekst.
5 år siden