Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Summen af aktivitet omkring mig. Mennesker, glæde, latter. Fodtrin, der ekkoer. En refleksion i vinduet, en hurtig bevægelse. Pas på. Det registreres i mit sind, men ikke hurtigt nok. Et skud, et skrig. Det runger indeni mig, lyden kastes frem og tilbage som om det er fanget i min mund. Smerte. Jeg kigger ned. Rødt. Chok. Mine ben dirrer. Jeg falder. Over mig står en mand. Øjne så kolde som is. Jeg stirrer på geværet. Frygten griber mig, tiden står stille. Et klik, et sekund. Mine øjne lukker, vil ikke se. En sidste tanke: "Jeg elsker jer." Et brag. Mørke.

Skriv kommentar

Besvarelsen Terror er publiceret 20/07-2017 04:00 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 2 - 20/07-2017 04:04
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 17.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

6 år siden
#1 Thor Sulsbrück (Flowwriter)
Dynamisk og rigtig flot billedliggjort, sjov hvordan det klæder den meget korte tekst, hovedsageligt at være bygget op af meget korte sætninger. Den minder mig lidt om historierne fra Utøya, når han jagtede mennesker rundt på øen. Flot skrevet.
6 år siden