0Skovnisserne
Hvis du sætter dig stille ned, så skal jeg fortælle dig, hvad jeg... [...]
Eventyr og fabler
13 år siden
4Lucky
- Nej, hvor er den sød. Må vi ikke beholde den? Hvad skal den hed... [...]
Livshistorier
17 år siden
1Da Virus blev væk
Kender du familien Vira? Nu skal jeg fortælle dig, hvem de er. Fa... [...]
Godnathistorier
18 år siden
10Besøg
Fredag d. 8. juli 2005. · Kære dagbog. · Nu er jeg endelig kommet hje... [...]
Noveller
18 år siden
2Hr. Grøn
Hej med dig. Jeg er en lille grøn bamse, som hedder hr. Grøn. Ind... [...]
Godnathistorier
19 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Mona Skovgaard (f. 1971)
Hej med dig. Jeg er en lille grøn bamse, som hedder hr. Grøn. Indtil i dag har jeg boet på en restaurant, men hvis du ligger dig ned i din seng og lukker dine øjne, så skal jeg fortælle dig, hvad jeg har oplevet i dag.

Mens jeg sad på restauranten, fik jeg pludselig øje på en lille dreng, som havde spist alt sin mad. Men selvom alt maden var spist, så sad han stadig på sin stol. Han så rigtig sød og rar ud, men han så samtidigt ud til at kede sig lidt. Han sad der sammen med sin mor. De ventede på hans far og søster, som var i biografen. Det var efterhånden midt på eftermiddagen, og jeg besluttede mig for at gå hen til den lille dreng. Han blev meget glad, da han så mig. Da jeg så, hvor glad han blev, blev jeg også meget glad. Derfor begyndte vi begge at danse rundt. Drengen dansede rundt på sin stol, mens jeg dansede rundt oppe på bordet. Da vi havde danset et stykke tid, spurgte drengens mor, om ikke vi ville have noget dessert. Vi gik alle tre hen og købte noget frugt, som jeg delte med den lille dreng. Han var rigtig god til at dele med mig.

Da vi havde spist frugten, kom drengens far og søster. Søsteren fik noget at drikke, og så var det tid for familien at køre hjemad. Men den lille dreng hviskede til mig, at han simpelthen bare ikke kunne undvære mig, så jeg blev altså nødt til at tage med ham hjem. Jeg tænkte, at jeg jo faktisk godt kunne bruge en legekammerat, så derfor besluttede jeg at sige farvel til min restaurant, for derefter at køre med familien hjem. På vejen hjem lå jeg i en taske med drengens tøj. Det var dejligt, for her lå jeg rigtigt blødt. Det var noget helt andet end den kolde køkkenskuffe, som jeg var vant til.

Da vi kom hjem til drengen, legede og dansede vi, indtil vi begge var meget trætte. Så fik vi begge en godnatknuser af drengens mor, og herefter fik jeg lov til at sove sammen med drengen i hans seng. Her ligger jeg så nu, i drengens arme, og sover næsten helt. Hvis du skynder dig at sove, drømmer du måske sødt om mig i nat, for jeg sover allerede næst-pyh, zzz-pyh.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 11/10-2004 19:14 af Mona Skovgaard (mona-skovgaard) og er kategoriseret under Godnathistorier.
Teksten er på 397 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.