Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
en af mange
Sune Yttesen...
12 timer siden
I virkeligheden er det påfaldende, at hverken jeg eller andre har tænkt på adhd før nu.

I de sidste 18 år har jeg skreget på struktur og (emotionel) stabilitet. Stort set alle Ingeniørens og mine skænderier handler om struktur, manglen på samme i vores familie og mit behov for at have den. Hos diverse psykologer har 90% af terapisessions handlet om, hvordan jeg skaber en bedre struktur i mit liv, hvordan jeg skaber strukturen for det gode familieliv, hvordan jeg strukturerer mig ud af stress. Hvilket jo så igen (selvfølgelig) aldrig er lykkedes, for for en adhd-hjerne er behovet for struktur kontraproduktivt med den manglende evnen til at opretholde den. Det går godt for en tid, men på et tidspunkt, uden synderlig årsag falder den fra hinanden igen med stress og frustration til følge.

Når jeg tænker tilbage i dag, så kommer en række buzz-words op. Ord jeg føler jeg har sagt, råbt og skreget (inde i mit hoved i desperation i hvert fald) tusindvis af gange gennem de sidste 15 år til alle der gad lytte:
#struktur
#orden
#ro
#overskud
#overblik
#tid
#stabilitet

Den følelse det giver, at vide at man er et intelligent og kompetent menneske, men ikke være i stand til at udleve det. Man kan udtænke og skabe stukturen, men ikke opretholde den (ret længe); man kan identificere retningen, målet og vejen frem, men det føles som om man går i tomgang på vejen derhen. Den følelse har jeg kæmpet med i 18 år. Slut nu :-).

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Struktur er publiceret 08/04-2018 00:17 af Tantelillas adhd-dagbog.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.