Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
7 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
2 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
12 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
8 år siden
Fitness
Peter
8 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
7 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
9 år siden
savføre
Peter
8 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
2 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
6 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
4 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
3 år siden
Efter en Uffe Lorenzen koncert, var der en usynlig pige der hjalp til at få sat alt mit udstyr sammen. Sgu utorligt at der kan eksisterer så mange porte og ledninger. Men da jeg havde vandret rundt i min lejlighed et utal af gange, og lavet brunkål. Da der var helt rent, bankede min kontakt person fra kommunene på døren, og da jeg var farvet helt blå i ansigtet, blev vi enige om at jeg nok heller måtte komme på psykiatisk hospital.
Jeg endte med at være her inde i over to uger, Jeg fik gennemtygget Matthæus evangeliet. Og fandt ud af at der var håb for Adam og Eva, på trods af at de spiste af visdommens træ, og blev smidt ud af paradis, det er jo menneskieligt at være nysgerrig. Men jeg kom i løbet af tid jeg var har, at biblen nok ik stemmer overens med mine egne værdier. Altså, hvordan er det muligt at elske sin fjender. og hvad er grunden til at man skal være from, og hvorfor er det bedre at være fattig end rig. Den endte altså ud at jeg ikke længere kunne stå inde for biblens budskab på en lang række punkter. Jeg kom til den konkulsion at den græske mytologi nok skulle være min religion.
I dag fik jeg så endelig min mobil telefon og min coputer, og sidder og Hører Jefferson Airplaine lige nu. Sgu ret lækkert, og længen sagde i dag at jeg kunne komme hjem på fredag. Så nu er jeg ved at være et menneske igen. JEg fik også skrevet en lang række sange, så der er nok til et par CDer :) og så fik jeg beroliget min kære veninde, som jeg skulle havde været på date med da jeg var i praktik i Sønderborg, men omstændigherderne og skæbnene ville noget andet. Men fik min mor til at kontakte hende på face, for jeg kunne ikke få kontakt til hende, og jeg kan stadig ikke ringe eller smse på min smartphone. - men i det mindste er maden god, og jeg har lært meget af min lille lorte ophold :D

Håber at i har en god dag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min tur gennem portalen er publiceret 11/12-2018 23:13 af Rubertus Michel Thomannson (Tommen1986).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.