Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Hej dagbog, - Jeg sad lige i VR og så på Gotham Comedy. Hverken manden eller kvinden var ret sjov..når jeg siger ret sjovt, så sad jeg faktisk og kedede mig. Det plejer kun at være ved kvinderne jeg keder mig. Det handler altid om, at fyre noget af på hvide mænd, aldrig brune..som om, at hud farve gør nogen forskel..hendes bedste, som ikke var særlig sjov heller..var at hun lige havde mistet sin kat, men at det var i orden for den sov alligevel altid,.hvor manden snakkede om, hvordan han tog hash om aftenen og havde det sjovt med det..humor, bliver først sjovt, når man som publikum kan sætte sig ind i det..og jeg hverken ryger eller drikker.

ååh ja, så snakkede hun om, at hvide mænd var såå meget i kontakt med deres følelser..øøh, sikkert..kan jeg ikke sætte mig ind i..føleler er noget man har, men man altid skal sørge for, at man aldrig dømmer en situation eller holdning ud fra. Fakta er det ene der reelt set betyder noget..når det ikke lige handler om, lysten til pasta eller pizza forefindes...eller i den stil.

vrede osv er fint nok, men des mere man er i balance med sig selv, desmindre viser man disse følelser i højere grand udad til. Jeg kan lige strække den til at være irriteret.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget intet sjovt er publiceret 18/05-2019 17:16 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.