Houdini - Kasper Lund

This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
8 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Jeg stod op i morges, spurgte mig selv til venstre side "Er alt okay? " hvorefter jeg prompte svarede til højre: "Det her lort, det er fucked up. "

Denne dag, denne fandens dag - den burde begraves levende, efter et nakkeskud med shotgun. Så mange forskellige irritations-fremkaldende, glædes-dræbende, angstprovokerende, samt fuldkommen uhåndtérbare begivenheder, samt situationer, og for slet ikke at forglemme informationer.

Havde jeg haft smag for alkoholiske drikke, havde jeg helt hundrede været bedøvet på dette tidspunkt. Havde jeg haft modet, samt planen - så havde jeg i dag kørt hele min opsparing ud af en pengeautomat, vekslet den til dollars, og skredet. Bare lavet en klokkeklar, og iskølig houdini på hele lortet. Puf - forsvindingsnummer på det hele, og så er jeg væk - uden varsel, uden et farvelbrev, uden noget som helst.

Det er præcis sådan en dag, jeg har haft i dag. Jeg er træt af at kigge i spejlet, og i ethvert fucking butiksvindue, enhver fandens regnpyt, og sågar enhver form for struktur som kan fremmane en refleksion af mig selv - og se et voksent menneske. Jeg kan formulere mig voksent, jeg kan agere voksent - sådan da. Men jeg føler mig bestemt ikke som et menneske der har "styr på det".

Min far ville fandeme ikke være stolt. Han har altid skubbet, presset, og kastet mig - imod det, at have "styr på det". Jeg er ikke klar over, om jeg egentlig overhovedet giver en flyvende fuck. Jeg er ikke klar over hvor jeg er. Jeg har i længere perioder nu, blot ladet mig selv falde ind i en verden, hvori kreativitet og opfindsomhed overstiger normprioriterer som eksempelvis: teoretisk viden indenfor et fagligt felt, boligsøgning, planlægning for fremtiden, og alt hvad der ellers hører til det at være "voksen".

Jeg passer i det mindste mit job. Men jeg må være ærlig og indrømme, at mit studie ikke er ultra motiverende for tiden. Jeg tror endda at jeg hopper fra snart. Jeg plejede at være sindssyg teoretisk - men det har forladt mig. Gejsten, gnisten, lysten, anledningen.

Måske skal jeg bare aldrig blive voksen. Måske har jeg ikke i sinde nogensinde at blive det. Måske skal jeg bare svæve rundt, som en hvileløs - for evigt. Jeg føler ikke at jeg reelt lever for noget, men jeg er ikke parat, eller interesseret i at dø heller. Hvad i hede hule helvede er dette for en mellemting?

- Jeg håber at i har haft en bedre dag end min, jeg er sikkert gladere i morgen. God aften fuckers. Spis sundt, drik rigeligt med vand, opfør jer voksent, gå tidligt i seng, stå op - tving jer selv på lokum, tving mad i svælget, gå på job, pas jeres unger, gå i seng.

- Kasper.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Houdini - Kasper Lund er publiceret 23/05-2016 18:43 af Kasper Lund (Dynamikken).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.