70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Så skal det prøves. Jeg har sat et glas hvidkål til fermentering, og om 21 dage er det forhåbentligt blevet til surkål. Nu må vi se, om jeg har gjort det rigtigt. Jeg håber det går godt, og jeg kan servere det til en gang medisterpølse eller lignende, når det er klart.

Vi har tit rejst i Tyskland, og har fået en forkærlighed for sauerkraut, så nu vil jeg prøve at lave det selv. Hvis resultatet ikke bliver rigtigt, må jeg prøve igen. Hvidkål er heldigvis ikke dyrt, så det er ikke den store katastrofe hvis det rådner i stedet for gærer. Jeg krydser alligevel fingre for et vellykket resultat.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Surkål er publiceret 27/10-2019 15:55 af Vina Frank (Vina).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.