3 år siden

Tændt...... mega tændt.

Det dér med dyr...
Michala Esch...
7 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
6 år siden
7
Halina Abram...
4 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
5 måneder, 11 dage siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
6 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
7 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
7 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
7 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
3 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
8 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
8 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
6 år siden
Hvor blev mit af?
roed
8 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
9 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
4 år siden
Jeg er tændt. Mit liv er tændt og der brænder mange lys lige nu, jeg skal passe på ikke at brænde eller få slukket det forkerte. Min verden er klar til lysluge - men er jeg...?
Karriere, personligt og fagligt sker der ting - men kun et sted er der virkelig fare forud - kan jeg magte det?

Det er lang tid side jeg skrev sidst - og der er sket så meget - jeg bliver helt forpustet af at tænke på det...

Der er karriere - spændende - tankevækkende - men ikke klar til blive delt og læst endnu, der sker så meget på tænke stadiet endnu.
Og det der kan fortælles er nok på et kedeligt stadige lige nu for dig som læser - der kommer mere og det skal nok blive spændende.

Der er familie - it's so complicatet. Jeg magter ikke hele historien, ikke lige nu, den er for lang og for trættende - og du skulle nødig falde i søvn og ende savlende ned over din elektroniske genstand.
Den må komme når der er naturligt indspark.

Så er der min personlige kamp - om at finde tilbage efter operation og kampen med min egen krop, min egen mentale tilstand og verden omkring mig, og den manglende forståelse der hersker... eller hvad de nu kalder det.

...men... tør jeg sige det, tør jeg sige det højt - det er her maven kriller, det er her hele systemet sætter ud på et personligt plan og det er her jeg kan mærke varmen og energien suser rundt i min krop - det er her al min "jeg har styr på det hele" kommer på udfordring - og mine egne værdier bliver brudt... og jeg elsket det...
Tør jeg indrømme hvad det er, hvorfor jeg har det som en lille skolepige - og alligevel er afklaret med det hele, men har svært ved st styr det...
... jeg tror du har gættet det... jeg har fundet en "legekammerat". Indtil nu har det været lidt og ikke helt gennemført - vi prøver at stoppe det, men det er svært. Han er SÅ mega lækker og alt det jeg IKKE vil have i en mand, og alt det jeg GERNE vil have i en mand. Han er alt og alligevel er han alt det jeg ikke tænder på - som jeg nu tænder på.
Han er gift og lykkelig (tror jeg), og det er fint - jeg vil bestemt ikke have ham fast - jeg vil bare lege med ham og hans dejlige krop...
Han tænder med han mørke øjne og hans blik, hans travle hænder der vandrer rundt på min krop, hans duft og hans stærke armen der holder stædigt fast i min krop, jeg tænder når han griber fat i min røv og siger jeg er mega fræk - og går den anden vej... han tænder mig, og jeg kan slet ikke styre det...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tændt...... mega tændt. er publiceret 03/12-2017 21:36 af Danze.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.