Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
6 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
2 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
10 år siden
Hjem igen
Salomon
8 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
4 år siden
Ansu, et Picasso-maleri
Ansu Orheim ...
3 måneder siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
13 år siden
Positivitet?
Luna Mø
6 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
9 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
8 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
7 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
6 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
4 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
7 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
10 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
10 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
8 år siden
Israel
Salomon
8 år siden
Et digt
Peter Munk (...
9 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Tidligt i seng om fredage...
Ansu Orheim ...
1 år, 8 måneder siden
Jeg ser dig, og du fascin...
Ansu Orheim ...
8 måneder, 23 dage siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
7 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
10 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
8 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
8 år siden
Tirsdag tog vi tilbage nordpå for at se Opalsøen. Bo og børnene besluttede pludselig at køre med Jan, så vi tre søstre kom sammen på bagsædet i mine forældres bil. Nostalgitur. Og vi gjorde nøjagtig som i de gamle dage da vi var yngre: Skrålede Atlantissange hele vejen :) (Og det var en lang vej, for vi skulle et smut forbi "Hos Truberg" og bestille Buffét til min mors fødselsdag).
Endnu engang var det dejligt vejr. Utroligt varmt. Der er jo denne her Tovbane ved Opalsøen nu (ved ikke hvor kang tid den har været der, men den var der ikke sidst vi var på Bornholm i '99) Jeg havde forestillet mig en lille sjov bane, hvor man plaskede ned i Opalsøen som slut på turen. Det gjorde man også. Sjov var den sikkert også. Men jeg havde da lige glemt at notere mig, at det var Danmarks længste Tovbane. Og den var LANG!! Havde allerede gejlet ungerne lidt op til en sjov bane ned i søen... Da jeg så det, måtte jeg trække mine løfter tilbage igen. Er stadig ikke helt sikker på, at de ikke havde kunne klare det, men skulle nødig betale 150 kr for hver af dem til noget jeg ikke selv ville turde, og som de kun kunne prøve ved egen hånd, og måske ville fortryde, når de stod helt deroppe på toppen af det hele og skulle skubbes afsted - helt alene af to fremmede mænd. De kiggede med lange øje på mens vi ventede på at Jan skulle prøve, da en dreng der ikke har været ældre end Helene, prøvede under vild jubel. (Helene omtalte ham senere som en baby, for at understrege uretfærdigheden i at hun ikke fik lov. Og den sidste dag på Bornholm, da vi gik rundt i Rønne spurgte jeg dem hvad der havde været det sjoveste på Bornholm svaret kom prompte fra Helene: "Det var tovbanen! Hvis vi altså havde fået lov til at prøve")
Da Jan havde prøvet sin tur, gik Helene med mine forældre den korte tur ned. Lucas og Bo og jeg gik med Christina og KAsper og Balto den lange vej ned. Vi tager det stille og roligt, da Jan pludselig ringer og spørger hvor tæt vi er på at væe nede, for han har overtalt Camilla til også at prøve, og han tager selv en ekstra tur, så han ville gerne have os til at filme. Vi går hurtigt videre, og hver gang har udsigt til noget af tovbanen kigger vi lige efter om det mon er én af dem. (Jan ville prøve først, så vi kunne være klar, når det blev Camillas tur - hun havde jo allerede filmet ham). Endelig ser vi En mand i sorte badenukser komme susende, og vi kan se en høj lyshåret ung dame i sort bikini træde frem deroppe. Det er langt væk, men vi er sikker på det er Camilla. Jeg springe ud under gelænderet på en klippe det ikke er helt ufarligt at stå på (dog heller ikke direkte faretruende) for at være klar til at filme hende. Man kan ABSOLUT ikke se det er hende på filmen... Man kan ikke engang se at derer nogen. Ikke før vandoverfladen langt under os bliver brudt i en hvid vandsky. Man det var Camilla. Man kunne godt se det i virkeligheden.
Da vi alle var samlet nede igen kørte vi til Gudhjem for at kigge på nogle butikker. Superhyggeligt. (Helene er virkelig en Shopper med stort 'S'! - Lucas vender og drejer hver ting nøje og overvejer om der er noget han hellee vil have. Helene slår bare til med det samme, og går sjældent tomhændet ud af en butik).
Tirsdag aften kom min Faster Inger og hendes mand Jørgen til Bornholm, og de kom med til lidt sen aftensmad (endnu engang - denne gang var det Christina og Kaspers projekt. De nåede dog at blive færdige tidligere end vores halv 9).
Den første dunk Rosévin blev tømt, og den næste blev taget hul på. Tror måske det var den nye der gav mig hovedpine... I hvert fald vågnede jeg onsdag morgen, på min mors 60-årsfødselsdag, med en hovedpine der grænser op til migræne, og fuldstændig mangel på appetit, og med ondt i maven. Super festligt. NOT! Efter gaveoverrækkelsen og en halv times høflighed, måtte jeg lægge mig ind igen, og jeg sov et par timer, til Bo kom og fortalte mig at ham og de andre drenge tænkte på at tage ud og discgolfe igen. Og så sov jeg lidt mere. Havde det bedre da jeg vågnede næste gang (nok også godt hjulpet på vej af de kodimagnyler min mor kom ind med tidligere (kodimagnyler er vist det eneste der virker på mig, alt andet giver mig bare kvalme og endnu mere hovedpine)). Drenegene tog afsted kort efter. Mine forældre var taget ud for at handle til aftenens festligheder og vi tre søstre og børnene skulle finde på noget at lave. Jeg var meeeegeeet sløv i optrækket, og kunne slet ikke holde hoved og hale på de forslag der kom i luften. Havde forstået noget med strand og noget med at se på butikker i Snogebæk. Men fandt ikke ud af hvad planen var før vi var på Dueodde strand. Helene fandt adskillige tasker hun ikke havde råd til (grundet gårsdagens shopping-iver) i butikken ved strandens parkeringsplads. Vi endte med at splejse om den billigste af dem, og så fik Lucas lidt ekstra lommepenge...
På stranden lå vi først lidt og talte om at vi burde finde på noget til mor. Vi var enige om at en tale ikke kunne nås, og ville være for højtideligt til omstændighederne. I stedet lavede vi en quiz med spørgsmål til hvert årti af hendes liv. (0-10 år: Hvilke madprodukter yndede mor og Jenny at spise på følgende måde: De udhulede 'a' og fyldte den med 'b'? Svar Franskbrød og flødeboller. 10-20: I hvilken sammenhæng varr mor og Jette på forsiden af avisen? Og hvilken avis? Svar: (det kendte vi ikke engang selv, vi vidste bae hun havde været det) Det var første maj i fælledparken og avisen var Aktuelt. 20-30år: På hvilken særlig dag fandt det afgørende møde melle mor og far sted? Og hvem udpegede far for mor? Svar: Min mors 25 årsfødselsdag, min mormor var udpegeren. 30-40 år: Hvilken forlystelse i Tivoli var mor altid særligt nervøs for at vi 3 piger skulle prøve? Svar: Luftballonerne. 40-50 år: Da mor skulle ind og spørge efter en CD med Humleridderne til Michala, spurgte hun efter noget ganske andet. Hvad? Svar: Mumleridderne - havde hun vidst det hed Humleridderne var hun aldrig gået ind for at købe den, men da hun nu stod med en storgrinende ekspedient foran sig, ville hun ikke gøre det hele mere pinligt ved at sige hun ikke skule have den alligevel - det var mit heldt ;) 50-60år: Hvlken hobby har mor genoptaget for fuld styrke efter/inspireret af at hun er blevet mormor? Svar: Strikning. 60+: Hvad var mor score ved minigolf i dag, og hvilken placering gav dette hende? Svar: Kan ikke huske scoren, men hun fik en delt førsteplads på pigeholdet.)
Efter et par timers badning og hjernevridning på stranden tog vi videre til minigolfbanen i snogebæk, hvor vi alle skulle mødes kl 3. Og så var det hjem og gøre klar til fest :D

Og nu vil jeg gå i seng for jeg er temmelig træt.
Havde tænkt mig jeg skulle have skrevet om hele ugen igår (søndag), men havde den værste migræne, der kom snigende ved 10 tiden og først efter mange timers halvsovning i smerter og forsøg på at spise efterfulgt af kvalme og mere sovning, forsvandt igen ved 23-24-tiden. Det var så lækkert at mærke jeg kunne sidde op uden at blive kvalm af hovedpine. I dag har jeg stadig en svag antydning af hovedpine, men ikke i samme grad overhovedet.
Og vi har væet ovre og vælge billeder til min mor. Vi fik jo først ønskelisten i sidste øjeblik, så det dér fællesbillede kom ikke lige med til Bornholm. Men nu er det valgt, og min mor var med ovre og kigge på, så hun ved godt, hvordan det bliver :)
Vi havde egentlig planlagt at tage ungerne med på en telttur imorgen... Meeeen lad os nu se. I følge DMI bliver det regn- og blæsfuldt, men på onsdag derimod skulle vejret være meget bedre. Så vi skyder det nok lige en dag.
Det bliver så hyggeligt.

GODNAT!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bornholm2 er publiceret 04/08-2008 23:57 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.