5 år siden

Aloe Vera Gel og mandehørm

Jeg bagte ham en fucking ...
Kianna Kitte...
3 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
4 år siden
Skrible-maskinen kører ig...
Kianna Kitte...
3 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
5 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
8 år siden
Ved du hvor dit barn er?
Kianna Kitte...
3 år siden
Skæve og underlige ting
Søren Sørens...
1 år, 1 måned siden
Upsize VS downsize?
Kianna Kitte...
2 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
4 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
6 år siden
Asken er kommet....
Kianna Kitte...
2 år siden
Hedebølge på terrassen. Kun en svag vind sniger sig en gang imellem til at give et lunkent pust. Fodbad i en blå plastikbalje, der stod under vasken. Vælger koldt vand. Sætter begge fødder i vandet og nyder den isnende kølighed, der breder sig og sænker kropstemperaturen en halv grad.

Har fundet grejet frem. Købt i den lille lokale butik. Gillette Sensitive gel med Aloe Vera til mænd. Hårene på benene har også nærmest karakter af stubbet tredagskæg. En engangsplastik skraber i marineblå med lyseblåt hoved med en række parallelle knive også til mænd. Måske har kvinder i Kroatien ikke hår på benene. Eller også er de ligeglade. Damen bag kassen virkede muggen og indadvendt. Måske har hun også hår på benene.

Starter med at presse den turkis gele ud af sprayflasken og begynder at smørre den på benene. Den forvandler sig til hvidt skum. Gillette the best a can get eller noget i den stil rumler i baghovedet. Er det måske tiltænkt at mænd bedst kan lide kvindeben uden hår?

En gammeldags tung sprittet eau de cologne duft breder sig på terrassen og overdøver rosmarin og lavendelblomsterne i haven. Gad vide om duften er testet i et eller andet laboratorium eller fokusgruppe for mænd med skægstubbe. Gad vide om de har valgt den ud fra at de selv kunne lide den eller om de har tænkt at den tiltrak kvinder?

Tager skraberen og trækker den systematisk fra foden op ad benet. Stribe for stribe kommer huden til syne. Nu uden skægstubbe. Skyller benene af i fodbadevandet. Enkelte hår sidder stadig. De skæres brutalt væk. Har kun fået en enkelt blødende ridse.

Tørre fødder og ben. Føler mig kvindelig med nybarberede ben - der lugter af mand.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Aloe Vera Gel og mandehørm er publiceret 13/07-2015 14:42 af Victoria Wandall.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.