Grungekaffe og brækket ryg...

Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
6 år siden
Start?
Christian Ba...
6 år siden
Еnke
Halina Abram...
2 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
1 år, 3 måneder siden
Ryddedag
Sunstar31
5 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
4 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
11 måneder, 28 dage siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
5 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
4 år siden
Tankemylder...
Kianna Kitte...
2 år siden
Søn d.15-10-2017 kl.13.09

10.00 - Vågnede op på sofaen. Endnu engang var jeg faldet i søvn i min stue. Godt mørbanket efter at have sovet på en semi-hård sofa, men godt udhvilet, trods alt, slog jeg over på News, og tændte en smøg. Imens jeg sad og så på "Nåh-heder" kom jeg pludselig i tanke om nummeret 'Frogs' fra US Seattle bandet 'Alice In Chains'. Tændte Pc'en, fandt hurtigt youtube og afspillede så musik videoen til *Frogs'... Satme et godt nummer. Så med tungt grunge i baggrunden driblede jeg mig ud i køkkenet for at brygge en god kop morgenkaffe. Imens jeg stod ved kaffemsskinen og talte kaffedråberne, ringede min mobil. Det var min mor, som spurgte mig om jeg havde lyst til at spise aftensmad sammen med hende, og det takkede jeg ja til.
Så aftensmad skal jeg ikke tænke på i dag - det er rart !

Så blev det tid til at tjekke mail, og blandt dem var der noget fra Fyldepennen. En side jeg havde glemt alt om for at være ærlig. Så jeg klikkede på den, og læste den godt igennem... Jeg har en gammel profil på Fyldepennen, men jeg kan ikke huske mit password til den !? Irriterende !!
Det mindede mig om at jeg 3. gange har forsøgt at 'vække' den gamle profil på Fyldepennen, til live igen. Men eftersom jeg ikke har modtaget noget svar fra dem, har jeg nu mistet håbet om den, og fortsatte så til at oprette en ny profil - Igen. Så det gjorde jeg !
'Michael Nevstrup Andersen' hedder den nye profil, og jeg glæder mig enormt meget til at dele en masse griflerier sammen med alle de kreative mennesker derinde fra.

Sæt i gang Nevstrup ...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Grungekaffe og brækket ryg... er publiceret 15/10-2017 13:39 af Michael Nevstrup Andersen (Nevstrup Andersen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.