Stormen Ingolf og min irriterende nabo

SSO - stress
RachelBlack
7 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Tanker
Luxuryline
6 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
6 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
2 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
8 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
6 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
5 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
8 måneder, 15 dage siden
Søndag d. 29-10-17 kl 22.49

Endelig har stormen lagt sig lidt. Den har ellers revet i alt og alle, både træer og bygninger her i det sidste døgns tid, men nu ser det ud til at være slut - heldigvis !
Jeg har i dag erklæret krig mod min nabo. Ser du, jeg bor i et lejlighedskompleks hvor væggene er tynde som pergamentpapir. De er muslimer derinde ved siden af, og det er jo som det skal være, bortset fra at faderen i familien er dumstædig, og han overser stolt ethvert forsøg jeg har gjort i troen på at vi kunne skiftes til at lave larm. Men han er blind og døv. I hans verden er det kun ham der må lave larm, og når jeg laver larm (spiller musik), så er det vestlig sindsygehed (specielt når jeg afspiller fx Pantera, som er et hardcore band fra Texas). Så her er ubalance i tingene.

Jeg har lige slugt dagens ration af medicin som jeg skal tage om morgenen, men jeg glemte alt om det i morges, så jeg må hellere indtage det nu. Jeg har det man kalder dobbeltdiagnose, og jeg har en fortid som misbruger. Jeg har ca. 3.år som clean men dagene er stadigvæk seje. Jeg ryger dog en joint en gang imellem for at få ro, og det er skønt at kunne styre det. Hash/pot har aldrig været mine foretrukne stoffer. Der har jeg, desværre, valgt de lidt hårdere stoffer (piller). Men som sagt, så er jeg ude af det. Men jeg kæmper stadig en brav kamp imod mine indre dæmoner, og det er på hverdagsbasis.

Jeg er på nippet til at søge en førtidspension.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stormen Ingolf og min irriterende nabo er publiceret 29/10-2017 23:00 af Michael Nevstrup Andersen (Nevstrup Andersen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.