9 år siden

At være noget - at blive til noget

Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Det sidste år har budt på mange oplevelser og indsigter. Før i tiden troede jeg, at livet handlede om at være noget - at blive til noget. Jeg havde en indbygget forventning til, at jo mere, jeg kunne, og jo flere penge, jeg tjente - jo lykkeligere ville jeg blive. Jeg kom længere og længere op ad rangstigen - og samtidig dyrkede jeg også elitesport. Men hvor blev lykken af?

Den udeblev. Den kom først, da jeg så i øjnene, at jeg beskæftigede mig med det forkerte i livet. Dog - intet har været spildt - tiden var blot kommet til, at der skulle ske noget andet. Der var en mening med, at jeg skulle gå det andet igennem. Jeg skulle blive moden og klar til at påtage mig min opgave.

Jeg begyndte at skrælle alle lag af mig selv. Jeg skaffede mig af med så godt som alt, hvad jeg ejede. Hvorfor klynger vi os til alt det materielle? Det tynger os - og alting er alligevel kun til låns. Følelsen af frihed var ikke til at skyde igennem. Jeg havde aldrig oplevet noget lignende. Før sad jeg på kontor 8 timer om dagen - og nu var jeg pludselig fri. Helt fri. Og jeg kunne gøre, hvad jeg ville. Jeg kunne skabe, hvad jeg havde lyst til.

Det er en kunst og kræver sit mod at gå intuitionens vej. Jeg ved ikke, hvor livet bringer mig hen - men jeg har tænkt mig at påtage mig den opgave, jeg har.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At være noget - at blive til noget er publiceret 06/03-2015 17:37 af Salomon.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.