Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
7 år siden
Livet er en rejse
Salomon
5 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
4 år siden
Når man ikke kan gengælde...
Kianna Kitte...
2 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
7 år siden
Hjem igen
Salomon
5 år siden
De første år
Camilla Grub...
6 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Happy Fucking Birthday To...
Kianna Kitte...
2 år siden
Hej dagbog, - damn læste et indlæg fra en kvinde igår..hvilket gjorde mig vred. en af de der med "alle mænd er" og det mente hun var iorden, når man oplevede det..og imens hun kommer med guldkorn som, at mænd tvinger kvinder til det ene og det andet..er der en åndsvag fyr, der siger at de selv er skyld i voldtæger..når de går klædt som de gør...aaaargh! has sanity left this world compleatly..i dont force you to wear makeup, anymore then the circus clowns..while that dosent even make em funny...

jeg prøver at holde mig fra de indlæg når jeg læser...

var på skærbæk skolen..de har en super leder..flink mand med humor..der på ingen måde er stiv i betrækket..det gør at jeg kan tale mere frit..og der var en god stemning på stedet.

18:50 - ooh yes! Jeg købte 2 naan brød, og varmede 1 af dem her til aften..imens jeg varmede noget kebab kød..med en røvfuld salat og dressing..så fyldte jeg det brød...og det blev ligeså lækkert som det man kan købe..tror faktisk de gør det samme..for kebab kødet er ens, salaten er ens..og de gange jeg har fået den i et naan brød..har den været ufattelig god..1 plejer at koste 35 kr..men så skal man mindst bestille 2..også får man mange gange 2 stk pita brød med det i...så kan man lave det ligeså billig selv..selv om kødet koster 22kr..salaten 10 kr..naan brødet kan jeg ikke huske prisen på..men det skal jo også mindst deles i 2 gange.. - og nej, helt sundt er det nok ikke..men jeg plejer ikke at spise salat overhovedet..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget bare en kvinde.. er publiceret 07/03-2015 11:01 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.