4 år føles som i går.
Jønsse
6 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
10 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
10 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hej dagbog, - jeg fik skolens printer til at virke igen..jeg har aldrig prøvet det før, og jeg er ikke sikker på, hvorfor jeg gjorde det jeg gjorde, men det virkede. - Sådan er mit held, - næsten legen...DARISK! Hey, når man aldrig har held i kærlighed..så må man ha held andre steder.

Det værste er, at jeg kan stadig mærke tårene i mine øjne..det har jeg kunnet de sidste mange uger..som om jeg har brug for at græde konstant..og hvert skridt jeg tager, er tungt og i smerte..this isent poetry..

fixede noget lyd osv,..fik noget tak for, at jeg tog med hjem til en, og ordnede så hun kunne scanne igen..jeg er ret ligeglad med tak, - det eneste igen forstår er, at intet positivt betyder noget, så længe mit liv er som det er...jeg fortæller ikke det positive fordi jeg er glad for det..men blot som registreringer.

For hvor meget betyder det, når intetheden vinder alligevel. Heh, en siger at jeg har fundet den rette hylde :) funny, how much does that matter, when the house is on fire..

nogle mente, at jeg burde gå ture hver dag, for at gøre noget ved helbredet...men det er blokeret, - i dont want to walk around in a dark room all my life, without light.

jeg går nok snart i seng,,

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget printer er publiceret 04/03-2015 20:02 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.